Beállítás kezdőlapnak

Csütörtök, 22 Március

Potencianövelő készítmények ranglistája

Nézd meg hogy mely termékek a legjobbak a piacon

Honlap Gyártóa tymczasowo nie działa!

 • Helyezés

  1

  Ár: 13500 Ft

  Rendelje meg most

  Erozon MAX

  A szerkesztőség értékelése:

  Leírás:

  A legmagasabb koncentráció a ginzeng és L-arginin a piacon elérhető összes készítmény közül. Az első hatások már az első használatot követően jelentkeztek. Az erekció egyértelműen erősebb volt és körülbelül 10 perccel hosszabb, mint általában. Két hét kezelés után nagyobb szexuális vágyat és másik közösülés iránti képességet már 15-20 perc elteltével észleltek. Miután a teljes kezelést követően a merevedés összesen 25-30 perccel hosszabbítható meg, az is észre lett véve, hogy nőtt a közösülés irányíthatósága és a kitartás. Az ára megfelelő a termék minőségéhez képest. Egy nagy plusz a teljesen természetes összetételért. Mindenképpen a legjobb termék a ranglistánkon.

  Gyártó:

  Termék oldal:
  Erozon Max
 • Helyezés

  2

  Ár: 15540 Ft

  Rendelje meg most

  Vigrx

  A szerkesztőség értékelése:

  Leírás:

  Természetében az Erozon Max-hoz hasonló működéssel, de alacsonyabb hatóanyag-tartalommal. Az első hatások a használatot követő 3 nappal jelentkeztek - erősebb és hosszabb erekciót eredményezve. A Vigrax növeli a libidót, de nem a közösülés feletti irányítást. A készítmény nem működik jól a második közösülés felgyorsításában. Miután befejeztük a kezelést egy újabb erekcióra legalább 50 percig kellett várni. Az ár nem keltett vitát. Jó termék, de csak ahhoz, hogy erősítse az erekciót. Ön nem számíthat a hosszabbítására, vagy a következő közösüléshez szükséges idő lerövidítésére. Plusz a hatékonyságért – egy csomag elég a teljes havi kezelésre.

  Gyártó:
  LEADING EDGE HEALTH

 • Helyezés

  3

  Ár: 14625 Ft

  Rendelje meg most

  Viaman

  A szerkesztőség értékelése:

  Leírás:

  Kapszulák és gél a pénisz kenéséhez. A gél egy tapadó réteget hagy maga után, ami zavaró lehet az alkalmazás során. Az első eredményt 4 napos használatot követően észleltünk – az erekció egészen az aktus végéig tartott. A teljes kezelést követően megfigyelhető volt az erekció átlagosan 10 perccel való meghosszabbítása, de nem minden alkalommal. Egy hónap elteltével az erekció erősebb szokott lenni, de nem vettük észre, hogy hatott volna az ejakuláció befolyásolására. A közösülést követő regeneráció körülbelül 1 órát vesz igénybe. Ára enyhén túlzott a hatékonyságot tekintve. Harmadik helyen a ranglistán.

  Gyártó:
  Viaman

 • Helyezés

  4

  Ár: 14060 Ft

  Rendelje meg most

  Permen

  A szerkesztőség értékelése:

  Leírás:

  A készítmény alacsony ginzeng tartalmú, átmeneti merevedési problémáknál ajánlott. Alkalmazását követően az erekció enyhe erősítése figyelhető meg, ami körülbelül 30 percig tart és közvetlen stimuláció volt szükséges az erekció fenntartásához. Hogy visszanyerje képességét a következő aktushoz egy következő adagra van szükség. Gyenge teljesítményű - 30 tabletta kéthetes kezelésre elegendő. Nem volt nagyobb ráhatása a magömlésre. Az ár viszonylag magas, bár gyakran promóciós áron is meg lehet vásárolni.

  Gyártó:
  WALMARK

 • Helyezés

  5

  Ár: 11690 Ft

  Rendelje meg most

  Clavin

  A szerkesztőség értékelése:

  Leírás:

  Nagyon alacsony a termék hatásfoka - a gyártó javaslata szerint 4 tablettát kell bevenni egyszerre. A csomagolás tehát csak egy hetes kúrára elégséges. Ez a Viagrára hasonlít – az erekció hatékony, de ideiglenes megerősítésére körülbelül egy órával a beszedést követően. Az erősebb erekció kb. 1,5 óráig tart. A hátránya a rövid ideig tartó hatás, amely nem befolyásolja a merevedési funkció általános javulását. Nem észleltük a közösülést követő gyorsabb felépülést. Alacsony ár, de egyben rossz hatékonyság és az eredményesség. A leggyengébb termék a ranglistán.

  Gyártó:
  Simply You